Training

Waar train ik zelf en hoe pak ik mijn trainingen aan? 

Zelf train ik met de paarden bij Hergen van Hall en Rieky Young. Deze twee instructeurs vullen elkaar goed aan voor mij.  Met Hergen werk ik voornamelijk aan de details van een oefening en proefgericht. Hergen is goed in hoe je je paard goed kunt voorstellen in een proef, en ook fijn omdat hij zelf Grand Prix jurylid is. 

Bij Rieky zijn de uitgangspunten in de les meer gericht op de basis en het paardvriendelijk oplossen van problemen, waarmee je uiteindelijk veel beter een proef door kunt rijden. Rieky ziet in de les altijd gelijk precies waar het moeilijke punt is en weet dit dan ook direct in haar les over te brengen en een oplossing te vinden. Daarnaast is Rieky heel goed met de lastigere paarden. 

Zelf train ik mijn paarden op mijn eigen locatie in Wapse. Ik rijd de paarden ongeveer 4 a 5 keer per week, waarbij ik voornamelijk werk aan de basis. 

Lesgeven en training van uw paard

Zelf geef ik ook lessen. Loop je tegen een probleem aan of heb je hulp nodig met proefgericht te trainen? Ook dan kun je contact met mij opnemen.

U kunt u paard ook door mij laten trainen of laten uitbrengen op wedstrijden vanaf M
/Z niveau. Bovendien kan ik uw  merrie op de IBOP voorstellen.