Kay

Afstamming: Charmeur x Flemmingh
Kleur: Schimmel
Geboortejaar: 2015
Geslacht: Hengst
Stokmaat: 1.66
Niveau: Onbeleerd
Fokker: Fam. Willems

Kay is in 2017 – 2018 naar de hengstenkeuring geweest. Hij is nu verkocht aan de familie Yom – Tov en staat in Uden bij Pro sport horses.

Zerline 

Brinkhof's zerline

Brinkhof’s Zerline

Afstamming: Houston x Palfrenier
Kleur: Bruin
Geboortejaar: 2004
Geslacht: Merrie
Stokmaat: 1.65
Niveau: Z1
Fokker: Hendrik van Es

Zerline was mijn eerste echte KWPN’er.  Ze is een hele mooie chique merrie die vooral zeer lief in de omgang is. Met haar heb ik de Z1 bereikt, daarna is ze naar een nieuwe eigenaar verhuisd waar ze het super naar haar zin heeft. Ze fungeert hier als leerpaard voor haar nieuwe eigenaresse.

 

 Baileys Pippin.   

Brinkhof's Baileys Pippin

Brinkhof’s Baileys Pippin

Afstamming: Vanqueur x Ladalco
Kleur: Bruin
Geboortejaar: 2006
Geslacht: Merrie
Stokmaat: 1.58 ( E- Pony)
Niveau: M1
Fokker: B. Vos

Pip hebben wij gekocht toen ze net onder het zadel was. Het is een super leuke & lieve pony. Pip heb ik zelf alles geleerd tot en met de M1. Dat was erg leuk om te doen. Samen zijn we in 2010 nog 5e geworden op de regiokampioenschappen L2. Ze is nu verkocht aan de familie van der Geer, waar ze erg verwend wordt. Ze wordt succesvol uitgebracht op concours.

Silvano

2011-06-18 18.04.36

Brinkhof’s Silvano

Afstamming: Bjirmen’s wytse x Chandey Nanator
Kleur: Rode Vos
Geboortejaar: 2000
Geslacht: Ruin
Stokmaat: 1.57 ( E- Pony)
Niveau: Z2
Fokker: –

Silvano was mijn eerste echte sportpony. Van hem heb ik alles geleerd tot en met de Z2. Naast dat Silvano goed was in dressuur, kon hij ook erg goed springen. ik ben zelfs een keer met hem manege kampioen springen geweest! Silvano en ik hebben op concours heel veel prijzen gewonnen. Hij ging voor mij altijd door het vuur op belangrijke wedstrijden. Hoe spannender het was hoe meer hij zijn best deed. Ook vond hij het heel leuk in het bos, een echte crosspony! Silvano is verkocht naar Marjelle van Selm, die nu net zoveel plezier van hem heeft als ik. Silvano is alweer onder weg naar de derde Z2 klassering!

Imara du Bois

Afstamming: Di Caprio du Bois x Golden Dancer

Imara du Bois

Imara du Bois

Kleur: bruin
Geboortejaar: 2005
Geslacht: Merrie
Stokmaat: 1.44 (D – Pony)
Niveau: L1
Fokker: Stoeterij Du Bois

Imara du Bois was eenieve en mooie pony, met vooral springtalent. Daarom hebben we Imara als springpony verkocht. Ze is inmiddels in Frankrijk beland.

 

Arana

IMG_0035

Arana en Nienke

Afstamming: Onbekend ( nrps pony)
Kleur: bruin
Geboortejaar: 1996
Geslacht: Merrie
Stokmaat: 1.56 ( E-pony)
Niveau: M1
Fokker: Onbekend

Arana was mijn allereerste eigen leerpony. Ik kreeg Arana toen ik 9 jaar oud was. Met Arana ging ik zelf voor het eerst op concours. We zijn van de B tot de M1 gekomen. Arana heeft haar carrière voortgezet als manege pony bij hippisch centrum Emmen.